Ucraineană

Ucraineană

Ucraineană

Întrucât Ucraina este cel mai apropiat vecin și partener comercial strategic al nostru, tot mai multe întreprinderi din Ucraina și Moldova își deschid birourile pe teritoriul statelor vecine.
Când lucrați cu companii sau parteneri străini, apare necesitatea de a traduce documente din ucraineană în română / rusă sau din română / rusă în ucraineană.

Suntem bucuroși să vă oferim traduceri de înaltă calitate a documentației de orice complexitate și orice format din limba ucraineană sau în limba ucraineană, pentru companii și persoane fizice, la cele mai atractive prețuri!!! Traducerile sunt efectuate de traducători autorizați cu mulți ani de experiență, garantăm calitatea, respectarea terminologiei și termenele limită. Angajații noștri au întotdeauna la îndemână informațiile de referință necesare, care le permit să primească informații complete despre abrevieri și nume geografice ale Ucrainei.

Oferim consultanță juridică cu privire la dobândirea cetățeniei române, solicitarea, înregistrarea și primirea documentelor de stare civilă, aplicarea apostilei, reprezentarea în oficiile stării civile, instituțiile de arhivă, ambasadele și consulatele din RM. De asemenea, puteți beneficia de serviciile biroului de avocați, care sunt partenerii noștri.

Doriți să comandați o traducere?

Comandă
Viber

Suntem in Viber

+37360025265

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp

Noi în WhatsApp

+37360025265

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.